Calendari

 

 

 

 

 

 

 

Entrenos2018 19b

SEU NACIONAL  ALEVINA A IGUALADA
El cap de setmana del 2-3 de febrer es disputarà a Igualada la segona seu Nacional Alevina. Durant els dos dies que dura la seu, es disputaran 15 partits entre clubs d'arreu de l'Estat.
 
RIVALS A LA PISTA PERO AMICS FORA D'ELLA
 
Aquest dissabte passat es disputà a les comes dos partits, un dels prebenjamins i l'altra dels benjamins contra el HL Premià.
Amics fora del camp, l'Igualada aleví compta entre els seus jugadors joves del planter del Premià.
 
El partits dels prebenjamins va ser un passeig pels igualadins. El rival, fluixet però lluitador, va posar facilitats en el moment de fer jugades i d'entrar cara porteria. La tònica de les tres parts va ser la mateixa, atac, jugades i gol. Al final del partit el resultat va ésser de 14-0 a favors dels igualadins. Aquest ha estat l'últim partit de la primera volta de la Lliga. A partir del dia 10 de febrer seguirant lluitant per estar al playoff final!! Som-hi nois!
 
Jugador: Santi Solano, Max Mateo, Oriol Marcos, Roger Marcos, Guillem Montells, Nahya Gil, Marc Roig, Jan Gil
 
Porter:Albert Solano.
 
Entrenador: Samuel Piquer
 
 
Els Benjamins de l'equip rival, encara que vagin en la última posiciò de la lliga, jugaren bé i donaren feina a un Igualada superior, on els gols arribaren ja a la primera meitat i anaren succeint en les dues parts següents. Gran esforç per part de tots els jugadors. El Benjamí de l'Igualada va estar reforçat per uns quants prebenjamins.
 
Portera: Laia Roig
 
Jugadores: Iker Jiménez (5) Jan Aguilera(3)Max López,Toni Bande (2) Nahya Gil, Jan Gil (1), Max Mateo (1) Roger Marcos,  Oriol Marcos (1), Guillem Montells.
 
benjamiAA
 
El partit benjamí de diumenge va ser complicat i molt disputat entre els HLIGUALADA i els Tsunamis red. Els benjamins d'ambdos equips estan empatats a la classificació i es jugaven els tres punts.
L'Igualada posà totes les seves forces encara que el rival obté un encert mes ampli cara porteria. No obstant, els gols arribaven tan d'una banda com de l'altra. A falta de pocs minuts i per culpa d'un rebot, pujà el 4-5 final al marcador.
Això fa que la segona volta de la lliga catalana sigui més emocionant i intentaran classifcar-se per poder obtenir plaça al play-off final.
Endavant a tots els equips.
 
Portera: Laia Roig
 
Jugadores: Iker Jiménez (2)Jan Aguilera, Max López,Toni Bande (2), Marc Roig, Enoc Soler, Roger Marcos, Oriol Marcos, Santi Solano.
Entrenador: Samuel Piquer

CapraboVertical

 Elements

AjuntamentIgualada

 

LOGO IGUALADA CIUTAT EUROPEA

Go to top