Calendari

 

 

 

 

 

 

 

Entrenos2018 19b

I SEGUIM SUMANT!!
 
Gran cap de setmana d'hoquei línia a les Comes. Diumenge es va produir una matinal de partits de totes les categories inferiors del club. La Base està millorant molt i es nota la dinàmica d'entrenaments que s'estan duent a terme durant la setmana.
 
Prebenjamins
H.L.IGUALADA-4 JUJOL 1
 
El partit començà amb domini clar dels igualadins, on els mes xics, han sortit a per totes sentint-se còmodes i tranquils en pista, poden així ser efectius tant en defensa com en atac. En la primera part marcaren 3 dels 4 gols aconseguits durant tot el matx.
Al començar la segona part, el Jujol, amb un sobreesforç anotà el seu primer i únic gol i emportant-se el mini punt de la segona meitat. D'aquesta manera s'igualava el marcador a dues parts guanyades i es disputaven els tres punts en la darrera part. Pels petits igualadins no va ser fàcil tornar a entrar al partit. Però les ganes i esforç que li posen tots els jugadors feren que es tornessin a avançar en el marcador i emportant-se els 3 punts finals.
 
PORTER:Albert Solano
JUGADORS: Santi Solano(2),Adria Burria,Roger Marcos,Oriol Marcos(1), Jan Gil,Nahya Gil, Enoc Sole,Marc Roig, Max Mateo(1), Guillem Montells.
Entrenador - Samu Piquer i Jason Goodwin
 
Benjamins
HLIgualada 2 - Tsunamis Blue 0
 
Bon partit els que disputaren els benjamins de la casa. Dinàmic i amb bones jugades el marcador no va fer pales de l'esforç i les ganes que tots hi posaven. La primera part va ser mes resolutiva en jugades i joc. El primer gol arribà després d'una jugada entrenada als entrenamnets dels dimecres i divendres. No obstant, els jugadors seguiren lluitant fins els final. A la segona part, la relaxació que a vegades es produiex no es bona i per ampliar el macador passaren varis minuts. Tot i així i amb la victòria al sac s'ha de seguir treballant de valent per poder arribar al play off final.
 
Portera: Laia Roig
Jugadores: Iker Jiménez, Toni  Bandé, Jan Aguilera, Max López, Adrià Burria, Enoc Soler, Marc Roig, Santi Solano, Roger Marcos, Oriol Marcos.
Entrenador - Samu Piquer i Jason Goodwin
 
Aleví
H.l.Igualada 5  Jujol 1
 
L' equip Igualadí després d'un cap de setmana de nacional amb resultats dolents es retrobà amb la victòria, després de que els entrenadors Jason i Samu es posessin  fil a l'agulla per poder corregir  les mancances que tenia l'equip. El resultat 5 a 1 contra Jujol ajuda a donar moral els jugadors Igualadins, ja que s'han demostrat que son capaços  de fer el seu joc cada dia millor i fer-se un gran equip.
 
Porter: Yeray Lorenzo
Jugadors:  Biel Gelabert, Ot Sánchez,Joan Roig,Judit López,Biel Guerrero,Marc Hueva,Nil Mendoza,Joan Cusachs,Iker Jiménez,Toni Bande.
Entrenador- Samu Piquer i Jason  Goodwin
 
Infantil
HLIgualada 1 - Jujol A 3
 
Lluitadors és la paraula que definiria el joc i els jugadors infantils del club.
Diumenge els infantils jugaven la primera jornada de la segona volta de la Lliga Catalana. Davant tenien un gran rival, tècnicament un punt superior als igualadins. Però la constància en atac, el sacrifici i esperit lluitador en defensa, i la intensitat mostrada en el joc col·lectiu per part del HLIgualada, van fer que es pogués disfrutar d’un emocionant partit. Fins els d’arrers minuts van tenir opcions de reduïr distàncies, i fins i tot d’empatar, llàstima que el puck no va voler entrar.
Molt bon joc i molt ben disputat!
 
Infantils
 
Porter: Unai Gracia
Jugadors: Jan Gamboa, Sergi Gelabert, Julian Carrasco, Ian Lopez, Unai Guerrero, Laia Xin Mercader, Arnau Santano, Marti Roig i Biel Segura
Tècnics: Jason Goodwin i Samu Piquer
 

CapraboVertical

 Elements

AjuntamentIgualada

 

LOGO IGUALADA CIUTAT EUROPEA

Go to top