Calendari

 

 

 

 

 

 

 

Entrenos2018 19b

Partit Senior Masculí:  Jujol 3- HLIgualada 7

Dissabte passat es disputà a la pista de St Joan Despí el partit corresponent a la Lliga catalana on el club igualadí jugà de manera extraordinària. A la primera part, els igualadins començaren a realitzar un molt bon joc i els gols també arribaren poc a poc.

La segona part, ja més tranquils i entrats  al partit el 100% els de jujol intentaren parar un Igualada superior, que en cap moment es rendí. Enhorabona per aquest partit. A seguir lluitant!!

Jugadors: Jaume Doncel, Nil Domenech, Albert Guillen, Marc Cano, Alex Cano, Roger Alemany, Adam Gràcia

Porters : Uri Sànchez

Matinal a les Comes dels equips Base

Si dissabte disputà el seu partit el sènior de L'HLIGUALADA, el diumenge fou el moment de disputar els partits corresponents a la jornada de lliga catalana de tots els equips base del club.

Ha estat una bona jornada per a tots.

Benjami - HLIgualada 4 - Gadex B 1

Partit fàcil pels igualadins ja que jugaven contra el penúltim de la classificació. Els jugadors feren un bon joc i donaren minuts als mes petits de la casa. Les 3 parts foren disputades al màxim però la superioritat dels de la casa posaren el marcador a favor. A seguir així nois. De moment i a falta de vàries jornades sou segons en la classificació!!

Benjami

Jugadors: Toni Bandé, Iker Jiménez, Jan Aguilera, Max López, Roger Marcos, Oriol Marcos, Guillem Montells, Nahya Gil, Jan Gil

Portera : Laia Roig

Entrenador: Samu Piquer

Diumenge agafaren el relleu als Benjamins l'equip alevi. Amb un resultat de HLIgualada 1- Chl Jujol 5

A priori aquest resultat no reflexa com va anar el partit. Va ser un dels complicats que s'havien de disputar i ela jugadors ho donaren tot, sense excepció, davant un Jujol algo superior però si en encert. No obstant, l'evolució dels alevins es fa palessa setmana rera setmana. Seguiu així nois!!!

Alevi

Jugadors: Biel Guerrero, Biel Gelabert, Joan Roig, Marc Hueva, Judit López, Ot Sánchez,Martina Font, Laia Silvestre, Joan Cusachs.Porter: Yeray Lorenzo

Entrenador: Samu Piquer

Els infantils per la seva banda guanyaren als del Jujol B per 7-2

L'equip cada vegada més compenetrat, feu un gran i merescut partit. La primera part fou dominada pels jugadors igualadins, que hi posaven ganes i molta intensitat,  però l'equip local no va deixar  escapar cap  oportunitat per arribar a  porteria. En la segona, i amb la relaxació de dominar el marcador, els jugadors aprofitaren per realitzar nombroses jugades i fer així el joc més interesssant.

Enhorabona i endavant equip! 

Infantil

Jugadors: Biel Segura, Laia Xin Mercadé, Unai Guerrero, Sergi Gelabert, Julian Carrasco, Arnau Santano, Martí Roig, Ian López i Jan Gamboa

Porter: Unai Gràcia

L'últim partit de la Jornada fora el dels prebenjamins. Els més xics es jugaven mantenir la primera plaça del campionat.

Així que la primera part surtiren amb moltes ganes i amb nombroses ocasions per poder marcar. Però el primer gol no volia arribar. A la segona part, i amb moltes ganes d'aconseguir la victòria tots els jugadors posaren el seu granet de sorra, els defenses intentaven que el porter no tingues feina i els devanters adelantaven el marcador amb xuts i passes des de dins l'àrea.

La tercera part seguir igual que la segona. Un gol dels de Rubí posaren el marxador en contra. Però la ràpida reacció dels igualadins donaren al final una victòria més que merescuda per l'equip local. De moment segueixen primers en la classificació. Enhorabona!!

Prebenjami

Jugadors: Santi Solano, Enoc Soler, Jan Gil, Nahya Gil, Guillem Montells, Marc Roig i Adrià Búrria

Porter: Albert Solano

ENTRENADOR; Samu Piquer

CapraboVertical

 Elements

AjuntamentIgualada

 

LOGO IGUALADA CIUTAT EUROPEA

Go to top