Calendari

 

 

 

 

 

 

 

Entrenos2018 19b

Sènior Masculí
 
HLIgualada 5 - Jujol B 7
 
Diumenge al migdia es disputava al pavelló de Les Comes un nou partit de la lliga catalana. Els jugadors igualadins sortien un xic adormits, la qual cosa feia que el rival ho aprofités posant 3 gols al marcador. Mica en mica, l’HLIgualada, es despertava i es ficava dintre el partit, marcant 2 gols i escurçant les diferències. S’arribava al descans amb un 2-5 al marcador. El començament de la segona part es notava que els nostres jugadors ja estaven conectats amb el partit, i es veien grans jugades, però era de nou el rival qui ampliava l’avantatge. La confiança i l’empenta igualadina era l’encarregada de creure en la remontada, pujaven un i un altre gol al lluminós, però el temps s’acabava i es feia impossible que la gesta es complís. Tot i el resultat, el joc de la segona part va ser ràpid i vistós, fet que segur ajudarà a encarar l’última jornada, que serà de dos partits, abans del descans nadalenc.
 
Porter: Oriol Sánchez
Jugadors: Nil Domènech, Jaume Doncel, Carles Tudela, Marc Cano, Albert Muntadas, Albert Guillem, Albert Mudarra, Roger Alemany, Adam Gràcia
Tècnic: Jason Goodwin
 
 
Benjamins: CE Gadex A 3 - HL Igualada 4
 
Victòria dels benjamins que serveix per col.locar-se segons a la classificació i acabar l'any amb molt bon regust d'hoquei línia.
 
Gran partit el disputat dissabte passat contra el Gadex A de Sabadell.
 
En la primera part i transcurreguts 3 minuts de joc l'Igualada s'adelanta en el marcador. No obstant això els de Sabadell segueixen llluitant i posicionant-se en el seu joc.
En la segona part la dinàmica no canvià i arribarà el tercer gol. Els del Gadex per això no deixaren de lluitar i una tercera part fluixa dels igualadins donaren ales per intentar recuperar el partit. El quart gol de l'Igualada donà la tranquilitat i la victòria final.
Molt bona feina i a seguir lluitant com fins ara!!
 
Jugadors: Iker Jiménez (3), Jan Aguilera, Max López, Toni Bandé (1), Laia Roig, Marc Roig, Adrià Burria, Enoc Soler, Santi Solano
Entrenador: Samu Piquer
 
benjami
 
 
Tota la família de l’HL Igualada os desitja molt Bones Festes!
 
 

CapraboVertical

 Elements

AjuntamentIgualada

 

LOGO IGUALADA CIUTAT EUROPEA

Go to top