Calendari

 

 

 

 

 

 

 

Entrenos2018 19b

Dracs Comtals B  2 - HL Igualada 3

 

Segon partit del cap de setmana pels prebenjamins.


Resultat molt just i que hagués pogut caure en qualsevol dels dos equips. La lluita i perseverança dels jugadors igualadins ha fet que el resultat es decantés pels nostres xics.

Primera part irregular on l'equip local marcà el primer gol i on les ocasions per batre l'Albert, el nostre porter, arribaven amb facilitat.

Només començar la segona part l'Enoc marca l'empat a 1 i, d'aquesta manera, es capgira el partit. Els igualadins realitzen algunes jugades arribant l'1-2 al final de la segona part.

Tercera part renyida on els jugadors dels Dracs realitzaren diverses entrades per parar els jugadors igualadinsaixò no obstant, amb un contraatac arribà l'1-3 de la mà del Santi. La tranquil·litat a la banqueta i sobretot a la grada es va fer palesa durant uns minuts. Els Dracs però seguiren lluitant i posant a l'Albert a prova haventrealitzat 15 parades en total. El 2-3 definitiu arribà que faltaven 2 minuts per acabar el matx.

Enhorabona als prebenjamins de l'Igualada Hoquei Línia!!!

Jugadors: Toni Bandé (1), Jan Aguilera, Oriol Marcos, Roger MarcosNahya Gil, Santi Solano (1), Adrià Búrria, Jan Gil, Enoc Soler(1), Marc Roig
Porter: Albert Solano (15 parades - 2 gols encaixats)

CapraboVertical

 Elements

AjuntamentIgualada

 

LOGO IGUALADA CIUTAT EUROPEA

Go to top