Calendari

 

 

 

 

 

 

 

Entrenos2018 19b

H.L.Igualada 10 - Castellbisbal 2


Bon partit, el jugat a la pista de Les Comes per part de l´equip aleví del H.L.Igualada. Tot i encaixar un gol en contra al cap de 30 segons del partit i no controlar el joc en els primers minuts, els alevins han sabut capgirar la dinàmica del partit i fer-se dominadors de l'encontre a partir del seu primer gol (1-1). Tot seguit l´equip igualadí passa a controlar el ritme del partit i aconsegueix foradar la porteria del Castellbisbal en tres ocasions més, fent pujar al marcador un 4-1 favorable al H.L.Igualada, resultat amb el qual s´arriba al descans.


A la segona part, els alevins del H.L.Igualada no baixen el ritme i amb un bon joc col·lectiu mostren la seva millor imatge i fan caure els gols un darrera l´altre a la porteria visitant, fins a arribar al 10 a 2 final.
Cal destacar el joc en equip fet en aquest partit, ja que la meitat dels gols han vingut després d´una assistència, en total 5 assistències, que és la millor marca de la temporada de l´equip aleví en aquest aspecte.


Porter: Yeray Lorenzo
Jugadors: Laia Xin Mercader, Alex Sanchez(1), Arnau Santano, Marc Camarero(2), Lluis Torras(5), Biel Gelabert, Martí Roig(1), Unai Guerrero(1).

CapraboVertical

 Elements

AjuntamentIgualada

 

LOGO IGUALADA CIUTAT EUROPEA

Go to top