Calendari

 

 

 

 

 

 

 

Entrenos2018 19b

El cap de setmana del 7 i 8 d'abril l'equip aleví es va desplaçar a Sagunt per disputar la darrera seu de la Lliga Nacional.

FotoEquipSagunt

Van ser els tres partits molt intensos, ja que es va arribar a aquesta seu amb quatre equips empatats a punts i en funció dels resultats la classificació final podia ser la tercera o la setena. Eren tres partits davant rivals molt forts i calia estar molt concentrat per assolir la victoria.

El primer partit davant dels Skulls va ser molt renyit i ajustat, l'esforç va ser important i es va aconseguir una victoria molt important que ens posava en la lluita pels primers llocs de la classificació.

El segon partit, dissabte tarda, davant dels Alas de Sagunto, vam lluitar a fons pero l'equip local va fer valdre el factor pista i ens va superar. Una derrota que ens allunyava dels llocs capdavanters de la classificació tot deixant una bona impressió ja que l'actitut de tots els jugadors va ser molt lluitadora i positiva.

El diumenge obriem pista enfrontant-nos al CPLV de valladolid. Un dels equips més forts de l'estat, amb molts jugadors de darrer any. Novament vam ensenyar les dents i vam obrir marcador, posant al CPLV contra les cordes. Poderosa reacció del rival que ens remunta el resultat i ens venç el partit.

Classificacio Final Liga Nacional Alevin 2017 18

La lliga Nacional Aleví ha estat positiva per l'equip, que ha tret una bona experiéncia i li ha servit per evolucionat com a conjunt. La compenetració dels jugadors ha anat a més i tenim un bon planter pel futur.

Endavant nois i noies, Força Hoquei Línia Igualada !!!!!

CapraboVertical

 Elements

AjuntamentIgualada

 

LOGO IGUALADA CIUTAT EUROPEA

Go to top